BİZİ ARAYIN
BİZİ TAKİP EDİN
14 Ağustos 2021 Cumartesi

BUTİK OKULDA OKUMANIN AVANTAJLARI NELERDİR?

1 - Anlaşılmayan konular birebir derslerle giderilir. 

 Sınıfta işlenen derslerin kalitesi fark etmeksizin çağımızın eğitim standartlarına ayak uydurabilmek ve öğrencilerimizin ihtiyaçlarına maksimum düzeyde cevap verebilmek için Egebil Butik Eğitim Sistemi kapsamında birebir dersleri uygulamaktayız. Odaklanma probleminin aşıldığı bu sistem ile öğrenciler derslerde öğrendiklerini pekiştirmekle beraber öğrencilerimiz anlamadıkları konuları aynı gün içinde kapatma imkanı bulacaklar. 

 2 – Her öğrencinin durumuna göre özel program

Birbirlerinden tamamen farklı yetenekleri ve ilgi alanları olan öğrencilerimizin farklı ihtiyaçları olduğunun bilincinde olan Egebil Sahilevleri, Butik Eğitim Sistemi kapsamında birebir derslerini tamamen öğrencinin ihtiyaçlarına göre düzenleyip sosyal ve spor aktivitelerine de zaman ayırabilmesini sağlamakta. 

 3 – Eğitmenler tarafından tam zamanlı ve sıkı takip  

Uzun bir eğitim yolculuğuna çıkmış olan öğrenciler gittikleri yönü görebilmeleri için daima nerede olduklarını görebilmeliler. Bu nedenle Egebil Butik Eğitim Sistemi ile öğrencilerimizin eksik konularını, derslerine olan ilgi yoğunluğunu, sorunlarını ve bu sorunların çözümlerini profesyonel eğitim kadromuz tarafından tam zamanlı uygulanan takip sistemi ile gerçekleştirmekteyiz.

 4 – Kalabalık okul yok kalabalık aile var. 

Eğitim hayatları boyunca aileleriyle harcadıkları zamandan bile daha fazla zamanı okul sınırları içinde harcayan öğrencilerimize akademik gelişimlerini önemsediğimiz kadar kuvvetli iletişim kurabilen sosyal insanlar olmalarını da önemsiyoruz. Bu nedenle kalabalık olmayan butik okul yapımız sayesinde öğrencilerimizin hem diğer sınıftaki öğrencilerle hem de tüm öğretmen kadromuzla iletişim kurabileceği ikinci bir aile ortamı sunmaktayız.